ADRESA

Pianu de jos, str. Horea, nr 117c Romania

Pianu de jos, str. Horea, nr 117c - Rezervari(+40) 747/807.111

Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi

Conacul Dante

Am construit Conacul Dante cu scopul de a deveni oaza dvs de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si bună dispozitie, dar de a fi totusi suficient de aproape de orașe precum Sebeș sau Alba Iulia si a porni înspre diferite obiective turistice si culturale.

Conacul Dante este o locatie recent deschisă, decorată cu bun gust și calitate. Este situat in Pianul de Jos, in apropierea celui mai mare teren de golf din Romania, respectiv Paul Tomita - Golf Club, avand intrare de pe autostradă la 3 km dinstpre ambele sensuri Deva-Sibiu. Conacul oferă cazare in 7 camere double cu baie individuală, fiecare decorată in alt fel, altă poveste, in stil clasic. Parterul vă pune la dispozitie un cochet restaurant pentru servit micul dejun, cina si un loc de joaca generos pentru timpul liber al celor mici. Pentru seri pline de povesti si savurat un vin de calitate, vă punem la dispozitie o cramă amenejată cu bun gust si rafinament..

Curtea de 10.000 mp va indeamnă sa va petreceti zilele la aer curat, relaxare sau de ce nu, un gratar in aer liber in filigorie.


7

Rooms

5

Staff

10

Restaurant

1

Jacuzzi

De ce Noi

Calitate & Profesionalism

Servicii Profesionale

Camere Confortabile

Easy Booking & Payment

Terasa

Restaurant

Golf

Parerea Clientilor

Clienti Multumiti